Body Art (2006)


Uploaded on authorSTREAM by terecoro

He trobat un programa que permet compactar powerpoints i que a més, et dóna un embed per poder-lo penjar a la xarxa, així que he pensat que podria compartir els Power-points que he fet aquests anys amb vosaltres... i amb qui visiti el blog, es clar.

El programa es diu authorpoint lite per si us el voleu descarregar.

Espero que us agradi!
Ismael

6 comentaris:

Anònim ha dit...
on

aquest powerpoint està molt bé.


albert

Cristina Ibañez-Tarter ha dit...
on

jo no l'havia vist!!!

cit

Anònim ha dit...
on

ei!

Casi be no ens vas parlar de Gilbert&George (o al menys no m'enrecordo/no estava atent).

Els vaig descobrir aquest estiu i em van impressionar moltissim. Concretament la peça: http://www.youtube.com/watch?v=9OGziyW-_FY

Per mi estan al mateix nivell que Los Torreznos.


albert

Cristina Ibañez-Tarter ha dit...
on

aquest vídeo és brutal. Sobretot perquè als anys 60 / 70 tenien un sentit molt clar... però ara també es pot rellegir des de la contemporaneïtat i els seus paradigmes, explica altres coses.

cit

Anònim ha dit...
on

què explica? ô_Ô


albert

Anònim ha dit...
on

Aquest Power Point el vaig fer per treballar amb el grup de l'Albert aspectes relacionats amb el Body Art, ja que anavem a veure Gunter Brus i Jo Spence al MACBA.

D'aquesta activitat en van sortir treballs esplèndits!!! Milk violation, Tippex, o el treball del mateix Albert i la Blanca (no recordo el nom... sorry! o es deia Body art?)

En Gilbert & George no són sants de la meva devoció, tot i que reconec que el video és total! Si algun dia torno a fer una activitat semblant... fijo que els hi passo als alumnes!!!

Ismael