Workshop Rogelio López Cuenca. Sessió 3

Avui ens han donat una molt bona notícia: En Rogelio López Cuenca ha estat convidat per el cicle IDENSITAT que té lloc a Calaf per a desenvolupar un projecte. Amb aquesta informació, En Rogelio, juntament amb la Colla de Can Xalant han aconseguit que aquest projecte es pugui desenvolupar i extendre en el marc del Workshop a través de la creació d'una mena de grup de treball (per en Lopez Cuenca és important això de treballar en equip). La qüestió és que ens proposa que fem un projecte vinculat amb la ciutat de Mataró.

Aquesta tarda ja he apuntat poques coses, el cap m'ha començat a donar voltes pensant quina pot ser la meva aportació al projecte.

Si decàs ha continuat mostrant-nos projectes dels que us llisto els noms:

NEOKINOK (es tracta d'un equip de gent que creen canals de televisió pirates i que a més, ensenyen com fer-ho)

NOWHERE. Aquest va ser un projecte de Lopez Cuenca per la Tecla Sala de l'Hospitalet del Llobregat.

MARINA /SEASCAPE. Projecte desenvolupat a Adra (Almeria). 1996

MIMALAGUITA. Artistes diversos que, a través de missatges d'internet i des de l'anonimat (fan servir àlies de superherois), denuncien pràctiques immorals dels poderosos.


No podem ser unicament consumidors de cultura. També n'hem de ser protagonistes.

5 comentaris:

Anònim ha dit...
on

M'agradaria que miréssiu la web http://www.elpuebloenelquenuncapasanada.com/ (en relació a l'estudi dels espais que planteja l'Ismael i el Rogelio)

Es tracta d'un poble en el que fins ara no hi havia res, fins que a algú se li va acudir vendre aquest "res" com a interès turístic (i cultural?).
Ara la web té incontables visites, el poble sortirà la setmana que ve a España en directo (crec que es diu així el programa) i com podem preveure, durant el boom rebrà moltes visites.

El fet de convertir el poble amb un punt d'interés, i fer-ho d'aquesta forma, té les seves similituds amb Woody Allen i Barcelona.

Salut i merci per penjar els apunts!

P.D: Mireu les figures dels 12 habitants, la reconstrucció de l'esglèsia, el joc de la web...

albert

Anònim ha dit...
on

Si, si, he estat al cos d'aquest tema perquè vaig veure un reportatge en el que en parlaven. Sobretot és sorprenent com els 12 habitants del poble s'han avingut a participar en aquesta campanya publicitària que encara no ha anunciat el producte que ens vol vendre... perquè segur que n'hi ha.

Ens veiem!

Anònim ha dit...
on

creus que el producte que ens vol vendre no es el turisme al poble?

albert

Anònim ha dit...
on

Tinc molts dubtes la veritat. De debó et sembla que aquests abueletes s'avindrien a participar en una campanya d'aquestes característiques per omplir el poblet de pixapins? No ho sé, potser m'equivoco, però a mi em sembla que han cobrat una pasta, que segur que els va molt bé per complimentar la jubilació i que en tot cas, aqui s'acaba el seu objectiu.

Digue'm malpensat!

Anònim ha dit...
on

Gràcies pels apunts Isma, ja veig que ha estat profitós.
Boníssim el vídeo del bassibus!

cit