PÈTALS DE VIDA. A la Sala CabañesLa companyia eN movimeNt porta
“Pètals de Vida” a la Sala Cabañes

La companyia mataronina de dansa eN movimeNt representa aquest diumenge a la Sala Cabañes el seu espectacle “Pètals de Vida”. El muntatge va estrenar-se el 28 d’abril del 2007 al Teatre Monumental, després de guanyar el I Concurs de Coreografies Curtes organitzat pel Patronat Municipal de Cultura (PMC). Aquesta serà la primera ocasió que l’espectacle es podrà veure íntegrament a la Sala Cabañes, després que se n’hagin representat fragments en diverses actuacions a la ciutat (festes de Sant Simó, la festa dels carrers Sant Bru, Cristina i Massot, etc.)

“Pètals de vida” comença a partir d’un moviment únic que representa un sol cos, la llavor d’un fruit que pot ser una flor, una persona o una vida. A mesura que avança l’espectacle, la tija neix i, al mateix temps, van naixent els primers brots amb els primers passos de les ballarines seguint el cicle de vida de la flor.

eN movimeNt és un grup de quatre joves ballarines de Mataró. Esther Ariño, Carla Arís, Alba Carbonell i Cristina Castellà van crear la companyia l’abril del 2006 arran del I Concurs de Coreografies Curtes. La companyia va guanyar el certamen, premiat amb la possibilitat de desenvolupar la coreografia premiada i poder representar-la al Teatre Monumental davant de públic. D’aquesta manera, l’espectacle –que tenia una durada inicial de deu minuts- va convertir-se en un muntatge de 50 minuts que construeix un paral·lelisme entre la vida d’una flor i la vida d’una persona. Des d’aleshores han realitzat nombroses actuacions, entre les quals destaca la participació en la darrera edició dels Dies de Dansa.

En un principi, la representació estava prevista per al 26 d’abril, en el marc dels actes de celebració dels 75 anys del teatre de Sala Cabañes, però la baixa per malaltia d’una de les ballarines va obligar a posposar-ho.


Dia: Diumenge, 8 de juny del 2008
Hora: Set de la tarda (19h)
Lloc: Sala Cabañes (La Riera, 110-120)
Preu: 5 euros
Més informació: http://webmailcat.pedagogiainteractiva.com/exchweb/bin/redir.asp?URL=http://www.en-moviment.blogspot.com/