Banquete_nodos


Us passo la pàgina web d'un projecte/exposició força interessant on hi participen artistes que treballen sobre els patrons que s'estan establint sobre la nostra condició i societat, cada vegada més definida i organitzada entorn les xarxes tecnològiques.

30 artistes que proven d'investigar, explotar i desenvolupar nous móns, noves eines i noves dinàmiques de comunicació mitjançant l'art, la pedagogia, la sociologia, la ciència, la genètica, la informàtica etc...

El projecte es divideix en quatre eixos:

- Connexions emergents entre espais físics i digitals: Propostes en relació a la cultura del Software lliure, artistes que treballen amb Flicker, Skype, Google, Internet, la telefonia mòbil (Un exemple és Zexe.net d’Antoni Abad)... Artistes que treballen amb imatges i sons que provenen d’aquests banc d’informació col·lectiu, que experimenten noves formes d’utilitzar els dispositius tecnològics més enllà de les seves funcions establertes pel mercat.

- Relacions entre dinàmiques urbanes i socials: Proposa reflexions sobre les relacions que existeixen entre el nostre entorn físic i real i els móns efímers i virtuals de la comunicació. Wikiplaza de Hackitectura.net és un exemple d’intervenció en espai públic que comprèn aquest eix.

- Xarxes d'informacions: La capacitat de connexió que ens permet estar presents en un lloc concret i virtualment en un altre en temps real, crítiques al subjecte tecnològic, reflexions sobre com les tecnologies estableixen connexions emocionals en el ser contemporani, etc...


- Connexions entre biosfera i infosfera: Comprèn projectes on els artistes treballen amb ADN, xarxes neuronals, plantegen la relació home-màquina, la prolongació de la condició humana a través de dispositius tecnològics... Un dels artistes que participen en aquesta secció és Marcel·lí Antúnez amb Protomembrana, que segur que ja coneixeu.

Una passada vaja!


http://www.banquete.org/banquete08/

4 comentaris:

Anònim ha dit...
on

per cert, si voleu més informació.. en tinc!

cit

Anònim ha dit...
on

Well, all I can say is. Im hungry.

Anònim ha dit...
on

esta xaxi

si has vist
http://www.bestiario.org/

ja tens els 60% vist pel que fa xarxes i reds


ait

Anònim ha dit...
on

Necessitaré un dies per pair totes aquestes informacions que ens faciliteu. Moltes gràcies!

Ismael