In corpore. Sessió 2








































*Fotografies de LAURA MATA


3 comentaris:

Felony Runner ha dit...
on

Wow! Great art work! I sure could use a new face. I am a fugitive and I'm trying to get people to hear my side of the story before they catch me. Will you listen? I am innocent.

I don't expect you to keep my comment. I'm just trying to tell my side of the story, what happened on that horrible night. Thank you and take care, Somgentbatart

Anònim ha dit...
on

Te molt bona pinta.

Ismael, no sé si ho has pensat ja, però no creus que podrieu fer alguna publicació/document/llibreta/... amb tot el material?

Sincerament veig que és més interessant el que passa al taller, perquè passa i com, que no pas l'exposició que es pugui arribar a fer.

Albert

Anònim ha dit...
on

Hola Albert!

Gràcies per la informació del pavelló.

He fet els deures i he llegit l'entrevista que feia l'Helguera a aquell parell d'artistes mexicans.

M'ha semblat interessant com a trencament però certament, i tal com ells mateixos diuen (des de la sinceritat més crua), no inventen res i a més no tenen cap intenció de fer-ho.

Ara per ara, m'agraden i m'interessen altres tipus de producte (faig servir aquesta paraula com a contrapunt del que ells diuen que no fan) artístics.

Amb tot, està bé que hi hagi gent que trenca la barrera d'un art que és gairebé com una religió i que converteix els productes artístic amb un element que cal benerar.

Del que em comentes... doncs és clar, a l'escola sempre ens ha interessat més el procés que no pas els resultats, ja que és en aquest procés on hi ha l'autèntic aprenentatge.

Certament intentarem mostrar, paral·lelament a l'exposició (que per cert és al pati de la presó de MAtaró), el procés de creació de les figures i en general, tot el projecte pedagògic que s'ha articulat al voltant de la proposta.

Una abraçada!

Ismael

PD1: Espero que tot vagi bé i que t'hagis adaptat bé a la sortida de Can Xalant. Records a la CIT!

PD2: Pel que fa a publicació/document/llibreta/... s'accepten idees... i col·laboracions!