Convocatòria de lloguer d'espai. CAN XALANT


Convocatòria per a sol·licitar un taller a Can Xalant

Des d'ara i fins el 15 de febrer del 2008 es pot presentar la sol·licitud per llogar dos tallers a Can Xalant, disponibles a partir del dia 1 de març de 2008. La convocatòria està oberta a tots els artistes visuals i/o col·lectius d'artistes que necessitin un espai de treball per desenvolupar els seus projectes artístics.
Prestacions: Taula de treball, presa de corrent elèctric i de xarxa, pica d'aigua corrent i calefacció. Els artistes o col·lectius amb un estudi llogat tenen la possibilitat d'utilitzar puntualment (dins dels horaris i les condicions marcades pels responsables del centre) dels recursos i els equips multimèdia.
Dimensions i preu del lloguer:Un taller de 36m2: 100€/mes.Un taller de 28m2: 90€/mes
Com es fa la contractació: Es farà un contracte de cinc mesos renovable cinc mesos més. El contracte entrarà en vigor el març del 2008 i finalitzarà, com a màxim, el desembre de 2008.
Documentació que cal presentar:
1. Fotocòpia del DNI o passaport.
2. Currículum vitae.
3. Documentació de l'obra recent. -Tota la documentació ha de presentar-se en un dossier gràfic DIN A4 o en un arxiu pdf en cas d'enviar la proposta per correu-e.-Els artistes que treballen en vídeo hauran de presentar un DVD. -Els artistes que presentin una animació o un interactiu ho faran en un CD-Rom. -Els artistes que treballen en projectes per Internet hauran de presentar un directori web.
On s'ha d'enviar aquesta documentació: Tota la documentació s'ha de fer arribar a: Can Xalant C. de Francesc Layret, 75. 08302. Mataró. Tel: 93 741 22 91o bé per correu-e a: mailto:info@canxalant.es
Horaris d'atenció al públic: De dilluns a divendres de 10h a 13h i de 16h a 20h.
Els dossiers no seleccionats es podran recollir al Centre dins l'horari d'atenció al públic en un termini de dos mesos després de la selecció.
Com es fa la selecció: La selecció de l'artista serà realitzada pel Consell de Direcció de Can Xalant format per: Domènec (artista visual), Cristina Riera (gestora cultural), Xavier Arenós (artista visual), David Casacuberta (artista multimèdia), Pilar Bonet (crítica i comissaria d'exposicions), Gisel Noé (tècnica d'arts plàstiques de l'Ajuntament de Mataró), Delícia Burset (coordinadora d'activitats de Can Xalant) i Pep Dardanyà (director de Can Xalant). El resultat de la selecció es farà públic a la pàgina web de Can Xalant a finals de febrer de 2008.
Can Xalant Centre de creació i pensament contemporani de Mataró Carrer de Francesc Layret, 75. 08302. Mataró.Tel: 93 741 22 91 info@canxalant.eshttp://webmailcat.pedagogiainteractiva.com/exchweb/bin/redir.asp?URL=http://www.canxalant.org