Anna Oppermann






















Ensembles és el títol que l’artista alemanya dóna a la gran quantitat d’instal·lacions que ha desenvolupat al llarg de la seva vida; una mescla d’art conceptual, processual, gràfic i art de l’espai que va presentar a principis dels anys 70 i que li van aportar el reconeixement internacional.


Papers, cartrons, fustes, fotografies, textos, objectes trobats... formen part d'aquests santuaris personals amb un concepció espacial que integra la pròpia obra en l'obra.


No hi vaig entrar gaire convençuda i vaig sortir totalment meravellada. Si algun dia teniu ocasió de veure'n el treball en directe no us ho perdeu!


CIT

3 comentaris:

Anònim ha dit...
on

cRISTINA,

Aquestes és d'aquells/es artistes que necessitaries milions d'hores i algunes informacions per arribar a entendre un 10% del que ens vol comunicar. Segur que és molt interessant! Ho veus així? o per contra et sembla que, amb la info que tenies ja en vas tenir prou per gaudir-ne suficientment?

Ismael

Anònim ha dit...
on

És una cascada barroca d'informació. No pots mirar tots els textos, totes les fotografies, tots els racons... Té mil secrets per descobrir. Segurament és el que em va agradar d'ella, que no vaig parar de descobrir, de relacionar i d'entendre en tota l'estona que hi vaig estar... i efectivament vaig sortir amb la sensació de que hi deixava el 90 per cent intacte (i no només perquè els textos estaven en alemany).
M'ha marcat, ja és la segona Anna...
La coneixies?

Anònim ha dit...
on

No, no, no la coneixia. Tinc deures.

Ismael