Qui diu que el Paint no té possibilitats?

Cliqueu aqui i al·lucinareu amb aquest dibuix d'un cotxe fet integrament amb el paint.

Ismael

13 comentaris:

Anònim ha dit...
on

Es una pasada... se m'ha quedat la boca oberta. I la canço de fons també està molt bé.
Laura

Anònim ha dit...
on

I per veure una cosa similar però amb el photoshop, aki ho teniu.
http://www.youtube.com/watch?v=8K_NQe57C-k

Anònim ha dit...
on

Santa paciència...

Marta

Anònim ha dit...
on

Hola, gent de Somgentbatart:
Recollint la invitació de l'Ismael Cabezudo he entrat en el vostre Blog. No us enfadeu amb mí: soc en Pere-Màrtir Brasó (el provocador...). He vist això del Paint i com que jo hi treballo bastant, m'interessat. Tal com diu la Marta "Santa paciència". Estic publicant dibuixos fets amb el Paint a la revista d'art ArtNotes (versió digital), www.artnotes.info (Notas de Arte-Viñeta ArtLotes). No és el mateix estil que aquest dibuix del video, però aqui estàn...per poder fer-hi crítica!
Salut,
Pere-Màrtir

Anònim ha dit...
on

No coneixia la revista! Queda apuntada. És curiós què se'n pot extreure d'una eina que en principi és titllada d'infantil i simple (a mi em flipava l'esprai quan a la primària feiem postals de nadal a informàtica) seria com tornar a les ceres de colors i als plastidecors. I per què no?

CIT

Albert Ibanyez ha dit...
on
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...
on

es poden veure les imatges a la web?

Anònim ha dit...
on

A que et refereixes amb el tema de si es poden veure les imatges a la web?

Ismael

Anònim ha dit...
on

Si et refereixes a la web de la revista ARTNOTES, si que es poden veure les imatges. Només cal anar a Notas de Arte--Viñetas Art Lotes i sortiran les dues que, de moment he publicat, però que espero que en siguin més.
Realment, CIT, sembla una eina bastant infantil i/o senzilla, però a mi m'atrau precisament això. El punt just de tècnica-informàtica i dibuixar, en el meu cas, amb el ratolí (no amb llapis electrònic). Així vaig començar, ja fa uns anys, il.lustrant el primer llibre en català penjat a la xarxa "Qui sobreviurà a la globalització". Desgraciadament a deixat d'estar penjat fa 15 dies...
Pere-Màrtir

Anònim ha dit...
on

I tant Pere, no era pas en to pejoratiu! Sovint és molt més interessant i coherent treballar amb eines no tant convencionals com el paint, la plastilina o les fotografies a l'estil fotoprix i que poden donar resultats excel·lents!

Cristina Ibañez-Tarter

Anònim ha dit...
on

Hola, Cristina: sàpigues que no ho havía entès pas com a pejoratiu. Al contrari, que tens raó en el sentit que és una eina més aviat catalogada de senzilla en comparació amb d'altres molt més sofisticades. Efectivament, crec que, de vegades, retornant a tècniques més genuines els resultats son més sorprenents i frescos.

Pere-Màrtir

Anònim ha dit...
on

Pere,

L'exposició SÓC /COS s'inaugura el dia 4 de maig a les 20:00 hores a Ca l'Arenas.

Si pots venir, estarem encantats de coneixe't personalment.

Fins ara!

Ismael

Anònim ha dit...
on

Ismael: per poc que pugui vindré a la inauguració. És possible, encara que no segur, que en aquelles dates estigui fora, de viatge. Però tornaria cap el 12 de maig i llavors l'aniré a veure. Ja t'ho diré mitjançant aquest Blog, per veure si podem trobarnos a Ca l'Arenas.
Salut!
Pere-Màrtir