HOSPITAL 106, 4t 1a. Un projecte de Jordi Canudas i Isabel Banal



Avui hem tingut l'oportunitat de gaudir de la visita a l'escola d'en Jordi Canudas i l'Isabel Banal. Tots dos son professors d'art a l'escola Massana i ens han vingut a explicar, en el marc de les jornades culturals, un projecte que van dur a terme en el barri del Raval durant el període 1995-2005.


El projecte consistia a fer un seguiment d'un pis de la Rambla del Raval que es trobava afectat per el nou pla urbanístic. En Jordi i la Isabel van fer diferents actuacions (catalogar els objectes trobats, traslladar el espai físic a una sala d'exposicions, regalar els objectes, fer postals amb llistes de despeses trobades al pis, enviar una postal, o fer cartells assenyalant l'espai que havia ocupat l'edifici després de ser enderrocat).

El que més m'ha agradat és adonar-me que l'art contemporani i per extensió, l'artista contemporani, cada dia treballa més en equip i que a més, això és així perquè les seves actuacions es duen a terme en diferents llenguatges (disseny, l'escultura, informàtica o el gravat, tot s'hi val en l'intent de comunicació!)



Sincerament per a mi ha estat un plaer poder dur artistes d'aquest nivell a l'escola. Tant de bo us hagi agradat tant com a mi!

Ismael



PD: i la d'en Trenchs què? Com sempre canya de la bona: ben preparada, amb molta informació i explicacions precises!!! Quin gran mestre!

1 comentaris:

Anònim ha dit...
on

" Estirar-se al llit i anar en bicicleta.
Rentar-se la cara i pujar a la vorera.
Apagar el televisor i deixar passar la furgoneta.
Posar l'olla al foc i pagar el taxi.
Estendre la tovallola i mirar l'aparador."

"El lloc i el temps"
-hospital 106 4rt 1a-



em quedo amb aquest trocet del llibre :)

em va agradar moltissim! ja ho he dit!