Anònim dijo...
Pere-Màrtir Brasó, com a implicat en dos dels comentaris fets anteriorment, crec necessari i adient demanar disculpes en nom de totes les persones que han estat autores d'aquests comentaris.Ha estat un problema que ha esdevingut al fer malament les coses i la falta d'informació, ja que havíem llegit la majoria de comentaris però no pas els últims i més importants, on s'hi feien les disculpes públiques.També he de dir que em sap greu que les formes en les que hem fet aquests comentaris no han estat les idònies, també després d'haver-los publicat els hem tornat a llegir, i la veritat és que no sonava igual que amb la intenció que es feien.En cap moment es volia faltar el respecte a ningú, ni ser prepotent ni pretensiós amb la nostra exposició, encara que les formes utilitzades no diuen el mateix...Agraeixo en part la teva comprensió a l'hora de pensar que han estat comentaris de gent jove amb temperament i amb falta d'informació, cosa que amb això de cap manera vull disculpar aquesta acció.La gent ha de ser lliure per poder dir la seva (sense ferir als demés)però si un s'equivoca ha de saber rectificar!Vull acabar aquest comentari, com ja he esmentat abans, disculpant-me de tot el que ha succeït.Esperem la teva visita a la nostra primera exposició SÓC COS.

2 comentaris:

Anònim ha dit...
on

Cristian, Aleix i companyia, us felicito per la rectificació. Amb aquest actes demostreu que a l'escola s'aprenen més coses que conceptes.

Per cert:

Ni idea de qui ha fet el 3r comentari.

Ismael

Anònim ha dit...
on

Totalment acceptades les disculpes! Jo m'equivoco, bado i "la cago" cada dia 10 vegades. Però, precisament, dels meus errors intento aprendre: i aprenc de gent de 80 anys y de gent de 16...
Suposo que m'assabentaré de les dates de l'exposició, doncs m'agradaria veure-la.
Pere-Màrtir Brasó