Ets o has estat un bon alumne/a?

Si estas llegint aquest missatge és que has fet els deures. Ara cal que facis el teu bateig i comparteixis amb els altres informacions artístiques, culturals, curiositats o qualsevol cosa que pensis que pot ser d'interés de tots aquells que compartim una cosa amb tu... SOMGENTBATART!!!

6 comentaris:

Anònim ha dit...
on

Hola sóc la Laura Castro...ex- alumne d'aquest marevellós batxillerat!!Quins temps aquells eee, fà poc es va fer un sopar de classe i ens vam fer un foto dient: "putuu Ismaaaa" que bó....També, com no, i a càrrec d'una promesa en l'art anomenada Cristina Ibañez (recordeu el nom eee) vam liarla una micona implicant-nos en un dels seus projectes artístics...Va ser com viure aquell ambient tan especial que teníem tots plegats!!!

Un consell per els cursants i futurs cursadors de "batart" ...deixevos portar per l'entusiasme de crear art i os passará com a mi; viureu dos dels millors anys de les vostres vides!

Deixeu sortir de la gàbia l'ocellet de l'imaginació que teniu tots
dins.

Laura Castro promoció del 04-05 "els artístics...els artistes".

Artístics ha dit...
on

Laura!!!

Gràcies pel teu comentari. A veure si ens fas arribar aquesta foto!!! la del "putuuuuuu ismaaaaaaa" jejeeje

Anònim ha dit...
on

Sempre he pensat que un dels temes que hi havia pendents després de viure un batxillerat tant especial era tenir en compte els ex-alumnes per a fer algunes activitats...

Ja està bé ja que s'hagi creat aquest blog, potser així els que estem més desconectats podrem saber com els hi va i què fa la resta no?

fins aviat!

Anònim ha dit...
on

Soc el Dani Barrio només vull felicitar al creador d'aquesta idea perke pensu ke potser stem mes aprop uns dels altres i sta bé aixó de kompartir les idees ;)

avui he anat a Graphispag la fira de diseny grafik no sé si algu ha anat pero sta molt bé bueno spero ke tot us vagi be a tothom!!

vinga ismaAA!

Artístics ha dit...
on

Dani, ens pots passar informació d'aquesta fira per penjar-la?

Una abraçada als que comenceu a fer us d'aquesta eina.

Ismael

Anònim ha dit...
on

Però què és aquest blog amb nom de secta!?!?!?!?!?!?! Olé no?? a veure si prenem com a costum passar-nos per aquí i el mantenim viu. Segur que podem compartir informacions i seguir el contacte que vam crear aquells dos anys!!